Telefoon

010 – 503 65 26

Email

Info@zorgvoorelkaarbw.nl

Adres

Herkingenstraat 8,

3086BE Rotterdam

Wij ondersteunen onze clienten zodat zij beter op weg kunnen!

Zorg voor Elkaar Begeleid Wonen is een multiculturele organisatie die zich inzet voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen participeren in de samenleving.

We bieden begeleiding en ondersteuning aan voor hulpbehoevenden met psychische en LVG klachten in Regio Rijnmond en omstreken. We zijn er voor jongeren vanaf 21 jaar, met een passende WLZ indicatie kunt u terecht bij Zorg voor Elkaar Begeleid Wonen.

Wij houden specifiek rekening met de wensen, taal en religie van u als cliënt. Wij willen een bijdrage leveren aan de veelkleurigheid van de zorg binnen een multiculturele samenleving.

Daarbij willen wij een leidende rol spelen in het realiseren van een gezondere samenleving.

Onze missie

Bewust klein om alle bewoners de aandacht en begeleiding te kunnen bieden die ze nodig hebben. Uniek aan al onze locaties is de huiselijke sfeer. Het uitgangspunt van Zorg voor Elkaar Begeleid wonen bij het verlenen van zorg is dat de zorgbehoevende zich thuis voelt, ongeacht (culturele of religieuze) achtergrond of geaardheid.

Binnen regio Rijnmond en omstreken biedt Zorg voor Elkaar Begeleid Wonen ondersteuning aan in zeven leefgebieden. De zorg die wij verlenen is gericht aan burgers met veelal sociaal economische/maatschappelijke problemen dan wel van andere aard.

Onze Visie

Altijd een mogelijkheid

Zorg voor Elkaar Begeleid Wonen gaat altijd uit van de mogelijkheden van de client. De client heeft in het begeleidingsproces een actieven rol

Leefomgeving

De directe leefomgeving is een belangrijk onderdeel van de zorg die wij leveren. Zorg voor Elkaar Begeleid Wonen gaat ervan uit dat ontwikkeling niet alleen afhankelijk is van de kwaliteit van de begeleiding, maar ook van andere omgevingsfactoren.

Kwaliteit in zorg

Zorg voor Elkaar Begeleid Wonen biedt een goede kwaliteit zorg en past deze op het niveau van de cliënt aan. De cliënt staat altijd centraal en bepaalt zelf de doelen waar hij of zij aan wilt werken.

Bekijk onze

Gallerij

Zorg professionals

Dagen bereikbaar

Tevreden klanten

Betrouwbaar